Nieuwe opleiding tot Grondstewardess

28 Maart 2018 12:41

Opleiding IATA Grondsteward(ess)

IATA/TAT start dit jaar met een nieuwe opleiding tot grondstewardess. In samenwerking met grote luchtvaartmaatschappijen als KLM/Airfrance en Transavia is een lesprogramma ontwikkeld waarbij studenten in een 'realtime' Amadeus/ Altea programma kunnen oefenen.

Wat is een 'realtime' check-in programma?

Je oefent in een online learning omgeving waar ook stewards en stewardessen van KLM in het echt mee werken! Een optimale voorbereiding voor je werk als grondstewardess!

Wat moet je verder nog weten over de opleiding tot grondstewardess?

De Opleiding IATA Grondsteward(ess) leidt op tot Grondsteward(ess). De opleiding is geschikt voor studenten met maar één doel: werken als grondsteward(ess).

Tijdens de opleiding ga je in op alle procedures voor en na een vlucht. Je krijgt les in reserveringssystemen en check-in systemen. Amadeus/Altea is een belangrijk check-in systeem wat o.a. door KLM wordt gebruikt. Daarom krijg je een uitgebreide training Amadeus/Altea. Daarnaast leer je tijdens de opleiding uitstekende service te verlenen aan passagiers, onder andere door middel van rollenspellen. Zodat jij voldoet aan de hoge eisen die een luchtvaartmaatschappij stelt aan het grondpersoneel.

En wat is nog meer belangrijk?

Je volgt ook het vak sollicitatietraining waardoor je met de juiste kennis en vaardigheden jezelf kunt presenteren bij luchtvaartmaatschappijen.

Ook grondstewardess worden?

Elke maand hebben we instroomdata. Dus nieuwe studenten starten direct!
terug naar het overzicht