Kraamverzorging Cursussen & Trainingen

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 1600,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Kraamverzorging

Kraamverzorging

In Nederland heeft iedereen die een kind krijgt recht op kraamzorg. Een kraamverzorgster is een grote hulp tijdens en de eerste dagen na de bevalling. Ze assisteert de verloskundige wanneer de baby thuis geboren wordt. De dagen na de bevalling helpt ze zowel de baby als de moeder bij de verzorging en leert ze de moeder hoe ze haar pasgeboren baby moet verzorgen. Natuurlijk is het niet alleen handig en noodzakelijk dat de kraamverzorgster er is, maar ook leuk. De moeder kan zo volop genieten van de kraamtijd. Wordt de baby in het ziekenhuis geboren, dan komt de kraamverzorgster op het moment dat moeder en kind weer thuis zijn.
Als kraamverzorgster kunnen je dagen bij elk gezin anders zijn. Een zorgverzekering bepaalt hoeveel uur iemand recht heeft op kraamzorg. Meestal voer je standaardtaken uit, maar je takenpakket kan bij elk gezin verschillen. Naast de hulp bij de bevalling en de verzorging van moeder en kind, zorg je ook voor het bezoek, de partner en eventuele andere gezinsleden. Ook voer je huishoudelijke taken uit en controleer je de gezondheid van de baby.

Inhoud

Als kraamverzorgster heb je een afwisselende baan. Je werkt altijd bij mensen thuis, waar je veel verantwoordelijkheid hebt en nauwkeurig te werk moet gaan.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Maatwerk - Kraamopleiding Summa College 1600,-
  Eindhoven

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)