Helpende Welzijn Cursussen & Trainingen

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 239,- tot € 595
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Helpende Welzijn

Helpende Welzijn

Een helpende zorg & welzijn kan werkzaam zijn op verschillende plekken, zoals in de thuiszorg, de gehandicaptenzorg, op een kinderdagverblijf of in verzorgings- en bejaardentehuizen. De belangrijkste eigenschap die je moet hebben als helpende zorg & welzijn is de interesse in mensen en de wil voor hen te zorgen. Als helpende zorg & welzijn is dit niet afgebakend tot een bepaalde leeftijds- of doelgroep. Alhoewel de gezondheidszorg veel verschillende specialismen heeft, zal je geïnteresseerd moeten zijn in iedereen; van jong tot oud en met uiteenlopende problemen. Je helpt de cliënt om zoveel mogelijk zelfstandig te functioneren en maakt het leven voor hen wat leuker.
Werken als helpende welzijn is een afwisselende baan. Je hebt verzorgende, begeleidende, huishoudelijke en organisatietaken. Werken met mensen maakt elke dag anders.

Inhoud

Door het volgen van een cursus Helpende Zorg & Welzijn heb je een goede voorbereiding op een bijpassende mbo-opleiding. Daarnaast kun je er door de cursus achterkomen of het werk in deze sector bij je past.

Relevantie

Sta je altijd voor anderen klaar, ben je sociaal, ga je graag met mensen om en wil je anderen helpen, dan is een cursus in de richting Helpende Welzijn wellicht zeer geschikt voor je.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basisopleiding Helpende Zorg en Welzijn NHA Thuisstudies 349,-
 
Basisopleiding Zorg & Welzijn EDUmatch 390,-
  Geheel Nederland
Examentraining assessoren ROC A12 425,-
  Ede
Klinisch redeneren ROC A12 595,-
  Ede
Kruidengeneeskunde Thuiscursus.nl 239,-
  Afstandsonderwijs

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)