Apothekersassistent Cursussen & Trainingen

Categorie Zorg en Welzijn
Prijs € 361,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Apothekersassistent

Apothekersassistent

Als apothekersassistent heb je verschillende taken. Zo informeer je patiënten over medicijnen, verkoop je producten en geef je medicijnen mee. Je werkt samen met collega’s en je hebt dagelijks contact met klanten. Een apothekersassistent kan werken bij stads- of buurtapotheken, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en farmaceutische bedrijven. Een afwisselende baan met veel mogelijkheden!
Tijdens de opleidingen tot apothekersassistent leer je verschillende zaken. Je bent immers ook in de praktijk de hele dag in de weer met uiteenlopende werkzaamheden. Als apothekersassistent maak je recepten klaar en geef je voorlichting en advies aan de cliënt. Dit zijn verantwoordelijke taken waarvan geacht wordt dat je deze correct verricht. De apotheker zelf heeft echter altijd de eindverantwoording.

Inhoud

Lijkt het je wat om als apothekersassistente aan de slag te gaan, dan kun je een basisopleiding of cursus in deze richting volgen. Je wordt onder andere geschoold op het gebied van het bereiden van geneesmiddelen, computervaardigheden en andere vakken met betrekking tot het werken in een apotheek.

Relevantie

Ben je geïnteresseerd in een carrière als apothekersassistent dan is een cursus of opleiding in deze richting zeer aan te raden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basisopleiding Apothekersassistent NHA Thuisstudies 361,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)