Taxichauffeur CCV Cursussen & Trainingen

Categorie Transport en Logistiek
Prijs € 164,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Taxichauffeur CCV

Taxichauffeur CCV

Het beroep van Taxichauffeur is zeer divers. Je ontmoet allerlei verschillende mensen en geen dag is hetzelfde. Jij bent de gastheer in jouw taxi en zorgt voor een comfortabele maar vooral veilige rit. Je bent altijd zelfstandig onderweg, dus als taxichauffeur heb je tevens een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Voordat je taxichauffeur kan worden moet je eerst het wettelijk verplichte CCV-examen met goed gevolg hebben afgelegd.

Inhoud

Je wordt klaargestoomd voor het wettelijk verplichte CCV-examen. Tijdens dit examen wordt er gekeken naar je vakbekwaamheid als taxichauffeur. In de cursus/opleiding krijg je te maken met gastvrijheid, maar ook met administratie, rijvaardigheid en theorie die van toepassing is op taxichauffeurs en het vervoeren van mensen. Dit examen is in het leven geroepen om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en zo de behoeften van de consument te kunnen bevredigen.

Relevantie

De cursus/opleiding is zeer geschikt voor mensen die de ambitie hebben om Taxichauffeur te willen worden. Je kan dan ook aan de slag als taxichauffeur bij het afronden van dit leertraject.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Taxichauffeur (CCV) NHA Thuisstudies 164,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)