Logistiek medewerker Cursussen & Trainingen

Categorie Transport en Logistiek
Prijs € 199,- tot € 303
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Logistiek medewerker

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker is het jouw verantwoording om logistieke opdrachten te organiseren en coördineren. Je legt dossiers aan, je bemoeit je met de planning van transporten en je verzorgt contacten met leveranciers en klanten. Daarnaast draag jij zorg voor een tijdige bezorging en ben je er verantwoordelijk voor een goed verloop van het lossen en verzendklaar maken van goederen.

Inhoud

Bij een cursus of opleiding logistiek medewerker leer je van alles over het (beheren van een) magazijn. Er wordt inzichtelijk gemaakt hoe je goed plant, en waar je aan moet denken bij de distributie van goederen. Tevens krijg je een idee van de verantwoordelijkheden van een logistiek medewerker: je moet immers met allerlei dingen rekening houden. Denk aan de planning, het ontvangen van transporteurs, het laden en lossen van goederen en het verzendklaar maken van producten. Tot slot krijg je te maken met de regels en wetten omtrent de veiligheid: hoe werk je veilig en aan welke eisen moet een opslag voldoen?

Relevantie

Na het afronden van een cursus of opleiding in de richting van het beroepsveld van een logistiek medewerker kun je aan de slag bij een distributiebedrijf, transportbedrijf of in een magazijn. Voor mensen die georganiseerd te werk gaan en zich willen ontwikkelen op het gebied van planning en organisatie kan een opleiding of cursus een stap in de goede richting zijn.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Logistiek Medewerker Thuiscursus.nl 249,-
  Afstandsonderwijs
Logistiek Medewerker NHA Thuisstudies 199,-
 
Opleiding Logistiek medewerker Thuiscursus.nl 249,-
 
Vorkheftruck Basis V-Tas 303,-
  Bladel, Susteren, Arendonk(B) op locatie (in overleg)

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)