Distributie Cursussen & Trainingen

Categorie Transport en Logistiek
Prijs € 350,-
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Distributie

Distributie

Distributie is de onmisbare schakel tussen het product en de consument. Een goede logistiek is hierbij van groot belang. Gaan de producten rechtstreeks van de fabriek naar de klant, of worden er verspreid over het land distributiecentra ingericht? Voor welk vervoer wordt er gekozen, vrachtwagen, goederentrein, misschien zelfs per vliegtuig? Hoe zorgen we ervoor dat de juiste vracht op de goede plek terecht komt? Hoe verpakken we het product? Allemaal vragen die te maken hebben met distributie, transport en logistiek.

Inhoud

Met een opleiding op het gebied van distributie kun je leren deze logistieke vragen op de juiste manier te beantwoorden. Ook kun je bijvoorbeeld een heftruck leren besturen, distributie is een heel breed vakgebied. Wel is het handig als je met computers overweg kunt, want veel wordt er tegenwoordig geautomatiseerd.
Je leert het hele proces van de distributie kennen. Dat gaat van het ontvangen van goederen, via het op een goede manier opslaan en verzendklaar maken tot het uiteindelijke transport. Welke rol je uiteindelijk in dit proces speelt hangt af van de aard van je opleiding. Zeker is wel, dat je alles te weten komt over opslag- en transportsystemen, veiligheid en preventie.

Relevantie

Als logistiek medewerker of leidinggevende kun je terecht bij productiebedrijven, distributeurs, transportbedrijven en noem maar op. Veelal zul je terecht komen op een magazijn of in een distributiecentrum, maar logistiek en distributie zijn eigenlijk overal waar producten vervoerd worden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Interculturele Communicatie Summa College    
  Summa Transport en Logistiek, Furkapas 1 Eindhoven
Logistical Planning Summa College    
  Summa Transport en Logistiek, Furkapas 1 Eindhoven
Practical Leadership Summa College    
  Summa Transport en Logistiek, Furkapas 1 Eindhoven
Vakbekwaamheid Vorkheftruck (CCV N51) V-Tas 350,-
  Bladel, Arendonk, Susteren of op locatie
WMS@work Summa College    
  Summa Transport en Logistiek, Furkapas 1 Eindhoven

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)