Hospitality Management Cursussen & Trainingen

Categorie Toerisme en Recreatie
Prijs € 249,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Hospitality Management

Hospitality Management

Bij Hospitality Management draait het allemaal om gastvrijheid. Als Hospitality Manager is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de klant zich welkom voelt. Denk hierbij aan de sfeer die je creëert door bijvoorbeeld inrichting en de manier waarop jij en het overige personeel met de klant omgaat. Jij haalt alles uit de kast om het verblijf voor de klant zo prettig mogelijk te maken.

Inhoud

Bij Hospitality Management leer je hoe je zoveel mogelijk uit het verblijf van de klant kunt halen. Je leert je in te leven in de klant en hun wensen en hun behoeftes te begrijpen en te implementeren in de werkprocedures. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, zowel in de zorg als in een bedrijf. Hiervoor volg je ook een gastvrijheidstraining.

Relevantie

Hospitality Management is voor iedereen met een gastvrije, innovatieve en vooruitstrevende blik die niet terugdeinst voor uitdagingen en plotselinge wendingen. Je houd van veelvuldig contact met zowel klanten als werknemers uit verschillende bedrijfstakken, zowel intern als extern.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Hotelmanager Thuiscursus.nl 249,-
  Afstandsonderwijs

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)