Evenementen Organisator Cursussen & Trainingen

Categorie Toerisme en Recreatie
Prijs € 499,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Evenementen Organisator

Evenementen Organisator

Als er één beroep is waarop de term 'spin in het web' van toepassing is, dan is het wel dat van evenementen organisator. Deze persoon is het geheim achter elk geslaagd evenement. Een evenementen organisator managet en houdt het overzicht bij het regelen van zowel de grote lijnen als de kleine details die komen kijken bij het organiseren van een evenement. Dat vergt veel organisatietalent en creativiteit. Daarnaast is het handig als je weet hoe je het event het best kunt positioneren in de branche. Omdat je met veel verschillende disciplines en mensen te maken hebt, komen een allround kennis en uiteenlopende vaardigheden goed van pas.

Inhoud

Een evenement organiseren beslaat meerdere vakgebieden. Er komen financiën bij kijken, maar ook marketing en het kiezen van de juiste mensen voor de uitvoering van bepaalde onderdelen. De opleiding Evenementen organisator respecteert deze verschillende aspecten en geeft ze de aandacht die ze verdienen. Je wordt omgeschoold tot een allround manager met kennis over de evenementenbranche en de huidige trends. Je leert hoe je kunt inspelen op de behoeftes van zowel de gasten als de opdrachtgever. Aan het eind weet je precies wat er bij de organisatie van een succesvolle beurs, tentoonstelling of ander evenement komt kijken.

Relevantie

Is organiseren één van je sterke kanten? De opleiding Evenementen organisator is bij uitstek geschikt om je organisatietalent tastbaar te maken en van het organiseren van evenementen je beroep te maken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Reisleider ANVR TAT Beroepsopleidingen 499,-
  Schiphol Airport

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)