Spaans (Latijns-Amerikaans) Cursussen & Trainingen

Categorie Talen
Prijs € 159,- tot € 295
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Spaans (Latijns-Amerikaans)

Spaans (Latijns-Amerikaans)

Spaans is misschien wel de meest gesproken taal ter wereld. Miljoenen mensen in Spanje, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika spreken Spaans. Hoewel de schrijfwijze van het Spaans dat men spreekt in Europa vrijwel identiek is aan die in Latijns-Amerika, zijn er veel verschillen in de uitspraak en de toepassing van de taal. Echt een aanrader als u binnen afzienbare tijd Latijns-America bezoekt!

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus leert u Latijns-Amerikaans Spaans spreken. Het lesmateriaal bestaat uit spreek- en luisteroefeningen. Ieder hoofdstuk behandelt een thema uit het dagelijks leven. Zo leert u hoe u iets kunt bestellen in een restaurant, vragen wat iets kost, of vertellen hoe u heet en waar u vandaan komt. De spreekoefeningen zijn ingesproken door een 'native speaker', zodat u zeker bent van de juiste uitspraak. U kunt zo vol zelfvertrouwen in het Spaans een gesprek aangaan! Naast het spreken van het Spaans, leert u in deze cursus van alles over het leven in Zuid-America, de tradities en dingen uit het dagelijks leven, denk aan feestdagen, eten en drinken, maar ook aan reizen en openbaar vervoer.

Relevantie

Deze cursus is een must voor vakantiegangers of zakenreizigers die Latijns-Amerkaans Spaans willen leren en meer ervaring op willen doen in deze taal.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
cursus Spaans (lesplaats Rotterdam) AAC Talenpracticum Zuid 295,-
  Rotterdam
Latijns-Amerikaans NHA Thuisstudies 159,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)