Noors Cursussen & Trainingen

Categorie Talen
Prijs € 159,- tot € 279
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Noors

Noors

Het Noors is een Scandinavische taal die door ongeveer 4,5 miljoen mensen gesproken wordt. Deze taal lijkt op het Deens en het Zweeds. Noorwegen is vanwege haar mooie landschappen en vriendelijke inwoners een populaire vakantiebestemming. Ook zijn er veel zakenreizigers die regelmatig afreizen naar Noorwegen. Je zult versteld staan van de voorsprong die je hebt wanneer je een Noor in zijn eigen taal aanspreekt.

Inhoud

In deze toegankelijke cursus Noors ligt het accent op de spreekvaardigheid. De meest uiteenlopende onderwerpen worden behandeld in deze cursus. Van begroetingen tot restaurantbezoek en van calamiteiten tot het weer. Je leert door veel te oefenen. Aan de hand van allerlei vragen en opdrachten doe je nieuwe kennis en spreekvaardigheid op en ben je in staat om in korte tijd veel te leren. De luisteroefeningen zijn ingesproken door mensen met als moedertaal Noors, zo leer je de woorden en zinnen perfect uit te spreken. Door goed te luisteren naar tekstfragmenten en deze te herhalen, maak je jezelf de taal eigen. Naast het spreken van het Noors, leer je in deze cursus ook van alles over Noorwegen, de inwoners en hun gebruiken.

Relevantie

Deze praktijkgerichte cursus Noors is zeer geschikt voor mensen die in relatief korte tijd de Noorse taal willen leren spreken.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Cursus Noors voor beginners Thuiscursus.nl 279,-
 
Noors NHA Thuisstudies 159,-
 
Noors voor Beginners Thuiscursus.nl 279,-
  Afstandsonderwijs

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)