Microsoft Project Cursussen & Trainingen

Categorie Software en ICT
Prijs € 389,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Microsoft Project

Microsoft Project

Microsoft Project is een softwarepakket dat in veel midden- en grote bedrijven wordt gebruikt om de processen, die er in een bedrijf zijn, te ondersteunen. Met het Microsoft Project kun je projecten beheren en de taken, die er zijn, overzichtelijk weergeven. Ook kan je door middel van de software de voortgang van de projecten zeer goed blijven volgen vanaf het begin tot het einde. Als projectleider- of medewerker is het van groot belang om goed te kunnen plannen en projectmatig te werken. Daarvoor is het Microsoft Project softwareprogramma zeer geschikt.

Inhoud

Bij het volgen van de cursus voor het programma Microsoft Project word je geleerd hoe je moet werken met het programma. Dat gebeurd hoofdzakelijk klassikaal met trainers de zeer deskundig zijn op dit gebied. Men zal regelmatig de theorie, die men geeft, afwisselen door demo’s. Je krijgt zelf oefeningen te maken die perfect aansluiten bij een praktijksituatie.

Relevantie

Het volgen van een cursus over het programma Microsoft Project is vooral van belang voor projectmedewerkers of -leiders binnen een bedrijf. Zij krijgen namelijk te maken met de planning en moeten de projecten stap voor stap kunnen blijven volgen tot het geheel is afgerond. Daarna moeten ze door middel van alle gegevens, die er tijdens de werkzaamheden verzameld worden, het geheel kunnen evalueren. Bij een vergelijkbaar volgend project is het dan mogelijk om nog beter alles op elkaar af te stemmen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Managing Projects with Microsoft Project 2013 (exam 74-343) ICT Trainingen 389,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)