E-mailmarketing Cursussen & Trainingen

Categorie Software en ICT
Prijs € 475,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan E-mailmarketing

E-mailmarketing

De mogelijkheden die online communicatie biedt zijn bijna grenzeloos als het gaat om het aanspreken en informeren van mensen. Het vakgebied marketing kent hierdoor een enorme boost. In de cursus Online Marketing wordt stapgewijs behandeld hoe u op efficiënte en effectieve wijze meer bereik én omzet kunt genereren.

Inhoud

In deze praktijkgerichte cursus leert u hoe u uw website gericht onder de aandacht kunt brengen van díe mensen die uw wilt bereiken. Ook leert u hoe u goed gebruik kunt maken van webstatistieken en hoe u het 'verblijf' op de website kunt verlengen. In de cursus Online Marketing leert u alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn als online marketeer.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Marketing 1.0 en 2.0
  • Webstrategieën
  • Gebruikersvriendelijkheid
  • Social media

Relevantie

Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich willen specialiseren op het gebied van online marketing en die willen leren hoe zij hun marketingactiviteiten via internet kunnen optimaliseren.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Tekstschrijven voor intranet en internet Learnit 475,-
  Assen, Nijmegen, Apeldoorn, Alkmaar, Den Bosch, Tilburg, Heerenveen, Groningen, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Maastricht, Enschede, Breda, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)