CMS Cursussen & Trainingen

Categorie Software en ICT
Prijs € 1860,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan CMS

CMS

Bij contentmanagement komt alles kijken wat nodig is om informatie zo doeltreffend mogelijk via internet te kunnen ontsluiten, wat uw business ten goede komt. De content manager begeeft zich op het kruispunt van business intelligence, e-business, en kennis- en contentmanagement.

Inhoud

U leert in deze cursus zowel de theoretische, als de praktische aspecten van CMS. Wat leert u concreet in deze cursus? Allereerst raakt u vertrouwd met de begrippen en de ins en outs van contentmanagement. Ook leert u alles over informatiemanagement. Hierna staan de diverse concepten van contentmanagement op het lesprogramma, waarbij begrippen als BPM, workflow, contentpublicatie, -distributie, metadata en indexeren behandeld worden. Vervolgens leert u alles over zoekfuncties en beveiliging. Tot slot staat CMS-projectmanagement op het programma; fasering, verantwoordelijkheden en sociale en technische vaardigheden van de projectmanager.

Relevantie

Deze praktische cursus op HBO-niveau is bedoeld voor professionals die willen leren werken met een contentmanagement systeem (CMS).

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
PHP / MySQL College of MultiMedia 1860,-
  Amsterdam

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)