Verkoopmedewerker buitendienst Cursussen & Trainingen

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 229,- tot € 625
Regio

Er zijn 3 cursussen gevonden gerelateerd aan Verkoopmedewerker buitendienst

Verkoopmedewerker buitendienst

De Verkoopmedewerker Buitendienst richt zich op het directe contact met de klant. Hij plant afspraken, bezoekt klanten, voert gesprekken over de verkoop van producten en/of diensten en geeft waarnodig advies. Naast het bezoeken van bestaande klanten zal de verkoopmedewerker buitendienst proberen nieuwe klanten te werven. Acquisitie is een zeer belangrijk onderdeel van het takenpakket van een verkoopmedewerker buitendienst. Daarnaast is hij het eerste aanspreekpunt bij klachten. Doordat de verkoopmedewerker buitendienst veelal zelfstandig werkt vereist deze rol ook een stuk discipline en zelfstandigheid. Een goede verkoopmedewerker buitendienst bezit zowel goede communicatieve vaardigheden als commerciŽle kennis van zaken.

Inhoud

Tijdens de cursus verdiep je je in diverse commerciŽle gesprekstechnieken. Hierbij is er sprake van specifieke aandacht voor het verkoopgesprek. Daarnaast leer je te onderhandelen, het product te presenteren en hoe je omgaat met klachten. Tevens houdt je je bezig met aftersales. Onder aftersales wordt verstaan: het klantencontact dat plaats vindt na een aankoop. Door het contact ook nŠ de verkoop warm te houden kunnen er kansen ontstaan voor nieuwe verkoop. Ook zal je wegwijs gemaakt worden op het gebied van het opstellen van doelstellingen en en verkoopplannen. Aan het einde van de cursus heb jij alle kennis in huis om uit te groeien tot een succesvolle verkoopmedewerker buitendienst met oog voor de klant.

Relevantie

Ben jij communicatief sterk, resultaatgericht en zie je acquisitie als een uitdaging? Schrijf je dan snel in voor ťťn van de onderstaande cursussen.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Accountmanager Thuiscursus.nl 249,-
  Afstandsonderwijs
Modeverkoopster Thuiscursus.nl 229,-
  Afstandsonderwijs
Telefonische Verkoop en Aquisitie IMAG BV 625,-
  In Company

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)