Sales Cursussen & Trainingen

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 149,- tot € 1795
Regio

Er zijn 9 cursussen gevonden gerelateerd aan Sales

Sales

Ben je werkzaam in de sales dan houd je je bezig met verkoop, maar ook met het onderhouden van klantcontacten en de acquisitie.
In de eerste instantie wordt er een verkoopplan opgesteld. In dit plan worden de targets genoemd, die aangeven hoeveel omzet er gedraaid moet worden. Ben je salesmanager dan is het jouw taak om een team van vertegenwoordigers aan te sturen dat naar klanten toe gaat. Worden targets niet gehaald, lopen de resultaten van een van de verkopers terug, dan moet je tijdig rapporteren en ingrijpen.
In de tweede plaats is het belangrijk om nieuwe relaties met klanten te beginnen en bestaande relaties te onderhouden. Vaak werk je nauw samen met de afdeling Marketing om samen met hen te kijken naar (nieuwe) producten en de beste plek om dit product te verkopen.
Als je in de sales werkt is het ook van belang om de markt te analyseren en trends op te merken en in kaart te brengen. Hierdoor weet je welke klant behoefte heeft aan welk product.

Inhoud

De cursussen die hier worden aangeboden geven je de mogelijkheid om je vaardigheden op het gebied van sales en marketing te verbeteren. Ben je ondernemer en wil je meer leren over acquisitie of beter worden in opdrachten verwerven, dan vind je hier de geschikte trainingen. Je kunt hier ook specifiekere cursussen vinden, denk dan aan een training over offertes opstellen of over verkoop- en onderhandelingstechnieken. Ook heb je de mogelijkheid om via een cursus bijvoorbeeld accountmanager te worden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Accountmanager (Sales-A) NHA Thuisstudies 384,-
 
Cursus Modeverkoper Thuiscursus.nl 229,-
 
Customer Relationship Management (CRM) International Management Forum 1795,-
  Afstandsleren / Zelfstudie
Inkoopmanager NHA Thuisstudies 372,-
 
Moderne Verkooptechnieken Summa College 425,-
  Eindhoven
Sales- en Accountmanager NHA Thuisstudies 372,-
 
SalesForce: Creating Employee Apps with Force.com ICT Trainingen 149,-
 
SEPR VR (verkoper reizen) NHA Thuisstudies 296,-
 
Vertegenwoordiger NHA Thuisstudies 249,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)