Medewerker marketing en communicatie Cursussen & Trainingen

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 249,- tot € 1425
Regio

Er zijn 4 cursussen gevonden gerelateerd aan Medewerker marketing en communicatie

Medewerker marketing en communicatie

De medewerker Marketing & Communicatie is actief op verkoopafdeling en/of de marketingafdeling van een bepaald bedrijf. Het doel van een medewerker Marketing & Communicatie is om diensten of producten van het bedrijf waar hij of zij werkzaam is te promoten. Tevens behoort het werven van klanten ook tot zijn of haar taken. De medewerker Marketing & Communicatie probeert door middel van het uitvoeren van marktverkenningen en marktonderzoek het klantenbestand uit te breiden en de huidige klanten te behouden. Ook behoort het klantencontact tot het takenpakket, evenals het (mee)werken aan reclame, promoties, marketingplannen en communicatieplannen.

Inhoud

Tijdens een cursus Marketing & Communicatie leer je hoe je een marktverkenning uitvoert en de resultaten hiervan analyseert. Na het verkennen van de markt is het zaak om de gevonden informatie te verwerken in een managementrapport. Ook dit komt aan de orde tijdens deze cursus. Daarnaast leer je om een marktonderzoek en projectplan op te zetten en deze uit te voeren. Na het uitvoeren van jouw project zul je moeten evalueren: zijn de doelstellingen behaald? En zo niet, wat moet ik doen om deze alsnog te behalen? Of heeft het plan juist zijn vruchten afgeworpen? In de cursus verdiep je je in het vakgebied Marketing & Communicatie om er zo achter te komen hoe al het bovenstaande in zijn werk gaat.

Relevantie

Met een afgeronde cursus medewerker Marketing & Communicatie kun jij bijvoorbeeld aan de slag bij een communicatiebureau of de marketing afdeling van een bedrijf.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Communicatie Medewerker Thuiscursus.nl 249,-
  Afstandsonderwijs
Marketing LSSO® Summa College 290,-
  Eindhoven
Marketingplan schrijven Learnit 1425,-
  Alkmaar, Den Bosch, Tilburg, Heerenveen, Groningen, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Maastricht, Enschede, Breda, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag
Social Media Management NHBO 360,-
  Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)