Accountmanagement Cursussen & Trainingen

Categorie Marketing en Sales
Prijs € 249,- tot € 1425
Regio

Er zijn 5 cursussen gevonden gerelateerd aan Accountmanagement

Accountmanagement

Een accountmanager is meer dan een salespersoon, hij of zij is het gezicht van een bedrijf en vormt de schakel tussen klant en onderneming. Accountmanagement is gericht op het opbouwen, behouden en verbeteren van klantrelaties. Het doel is om vanuit deze relatie de producten van het bedrijf op een subtiele manier onder de aandacht te brengen, wat uiteindelijk tot meer verkoop leidt. Als accountmanager neem je een belangrijke rol in binnen een bedrijf. Kennis van zaken is daarom van groot belang.

Inhoud

De Accountmanagement opleiding stelt je in staat om de vaardigheden die je als accountmanager nodig hebt te verwerven of aan te scherpen. Het onderhouden van zowel 'warme' als 'koude' klantcontacten, overige commerciŽle vaardigheden en het psychologische aspect zijn enkele onderwerpen die aan de orde komen. Wie ook commerciŽle economie interessant vindt, krijgt de kans beide vakgebieden met elkaar te combineren.

Relevantie

De opleiding Accountmanagement is geschikt voor iedereen die niet terugschrikt voor een commerciŽle functie met veel verantwoordelijkheid als accountmanager.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Accountmanagement Learnit 1425,-
  Assen, Nijmegen, Apeldoorn, Alkmaar, Den Bosch, Tilburg, Heerenveen, Groningen, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Maastricht, Enschede, Breda, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag
Accountmanager Thuiscursus.nl 249,-
  Afstandsonderwijs
Accountmanager (Sales-A) NHA Thuisstudies 384,-
 
Opleiding Verkoop- en Accountmanagement Thuiscursus.nl 249,-
 
Sales- en Accountmanager NHA Thuisstudies 372,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)