Politiek Cursussen & Trainingen

Categorie Management en Beleid
Prijs € 164,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Politiek

Politiek

Politiek is kortweg het besturen van een stad, provincie of land en alles wat daarbij komt kijken. Het is een veelbesproken onderwerp, zowel in de media als thuis of op je werk. Politiek is een zeer breed onderwerp en kan soms best ingewikkeld zijn. Welke partijen zijn er eigenlijk? Hoeveel macht hebben we, en op welke partij moet ik stemmen? Zomaar een aantal vragen die bij je op kunnen komen wanneer er gesproken wordt over Politiek. De meeste cursussen zijn voornamelijk gericht op de Nederlandse politiek, maar er zijn ook cursussen die zich verdiepen in de politiek binnen de Europese Unie.

Inhoud

In een cursus gericht op politiek maak je vooral kennis met de basisbeginselen van de Nederlandse politiek. Je krijgt inzicht in de politieke stromingen en naderhand kun je politieke discussies op televisie beter volgen. Ook kun je naar afloop van de cursus goed inschatten welke politieke partij het beste bij je past. Binnen de cursus wordt de theorie aangevuld met concrete praktijkvoorbeelden.

Relevantie

Wil je meer weten van de politiek in Nederland of binnen de Europese Unie? Word je geprikkeld door allerlei maatschappelijke vraagstukken? Of wil je gewoon mee kunnen praten en de politiek gemakkelijker kunnen volgen? Als je één van deze vragen met ‘ja’ kan beantwoorden is een cursus in de richting van politiek zeker aan te raden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Politiek en Bestuur voor Beginners NHA Thuisstudies 164,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)