Operationeel management Cursussen & Trainingen

Categorie Management en Beleid
Prijs € 995,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Operationeel management

Operationeel management

Operationeel managers staan net boven het uitvoerend personeel. Meestal is hij of zij eerder ook uitvoerend medewerker geweest. Operationeel managers sturen de werknemers op de werkvloer aan, ze begeleiden het primaire proces. Hierdoor hebben ze vaak meer contact met het personeel en kennen ze de medewerkers goed. Boven het operationeel management staat het middenmanagement en daarboven weer het topmanagement.
Als operationeel manager moet je kunnen denken in processen en inzicht hebben in het verloop van operaties. Daarbij hoort ook een stuk timemanagement. Een operationeel manager is meestal op de werkvloer te vinden, waar hij of zij de medewerkers aanstuurt. Op die manier kan de manager interesse tonen in het personeel en zorgen dat de sfeer goed blijft. Het uiteindelijke doel is, vanzelfsprekend, dat de organisatie continu verbeterd wordt zodat er winst wordt gemaakt en klanten content zijn.

Inhoud

De cursussen in het overzicht helpen je om beter te worden in je functie als manager. Zo kun je een cursus projectmanagement doen, waarbij je leert om projecten te begeleiden. Een cursus over het nieuwe werken zal absoluut interessant zijn wanneer jouw organisatie ook overgaat tot het nieuwe werken en je hiermee moet leren werken. Zo kun je vervolgens je medewerkers optimaal ondersteunen.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
-Fitness- Master in Clubmanagement Start2Move 995,-
  Zwolle en Waalwijk

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)