Assurantie/makelaardij Cursussen & Trainingen

Categorie Makelaardij en Vastgoed
Prijs € 1200,- tot € 2050
Regio

Er zijn 2 cursussen gevonden gerelateerd aan Assurantie/makelaardij

Assurantie/makelaardij

Assurantie en makelaardij gaan hand in hand. Waar een makelaar zich vooral bezighoudt met de koop en verkoop van vastgoed, spitst men zich in de wereld van de assurantiŽn, ofwel verzekeringen, vooral toe op het leveren van financiŽle producten op maat. Je kunt hierbij denken aan de meest voorkomende verzekeringen, hypotheken, betaal en spaarrekeningen, persoonlijke leningen maar ook beleggingen.

Inhoud

Cursisten met een studie in de richting van assurantie/makelaardij zullen kennis verwerven op gebied van commerciŽle onderwerpen zoals marketing en sales. In het werkveld ben je resultaatgericht bezig door een product op de markt te brengen en gelijktijdig te promoten. Daarom wordt tijdens de cursus terdege aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden alsook leidinggevende aspecten. Omdat je met grote organisatiestructuren te maken kunt hebben, zullen onderwerpen die betrekking hebben op management en organisatie aan de orde komen. Ook zullen juridische themaís worden behandeld aangezien het van essentieel belang is dat je kennis en inzicht hebt in wet en regelgeving in deze sector. In het kader van vastgoed en makelaardij staat bovendien bouwkunde op de kaart.

Relevantie

Ben je ambitieus en commercieel ingesteld? Beschik je over een flinke dosis lef en heb je altijd al belangstelling gehad voor vastgoed en makelaardij. Streef je daarbij naar een grote kans op de arbeidsmarkt, dan ben je met deze opleiding op de juiste weg.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Aanvullende theorie Bedrijfsmatig Vastgoed (SVM NIVO) IPD Opleidingen 2050,-
  Utrecht
Aanvullende theorie Landelijk Vastgoed (SVM NIVO) IPD Opleidingen 1200,-
  Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)