Debiteuren Cursussen & Trainingen

Categorie Financieel en zakelijk
Prijs € 329,- tot € 950
Regio

Er zijn 7 cursussen gevonden gerelateerd aan Debiteuren

Debiteuren

Debiteuren ontstaan indien een onderneming aan haar afnemers een leverancierskrediet verleent. De afnemer betaalt de goederen of diensten achteraf. Hierdoor krijgt de onderneming een vordering op de afnemer, die als post debiteuren op de balans verschijnt. In het kader van debiteurenbeheer moet een onderneming activiteiten ondernemen om het debiteurensaldo in de hand te houden en wanbetaling te voorkomen. Van groot belang is ook een effectieve debiteurenbewaking, zodat er het overschrijden van krediettermijnen wordt geminimaliseerd.

Inhoud

Deelnemers aan een cursus of opleiding op het gebied van debiteurenbeheer leren hoe je een goede debiteurenadministratie op kunt zetten. Met een effectieve debiteurenadministratie wordt er orde gehouden en probeer je problemen te voorkomen. Bij debiteurenbeheer wordt aandacht besteed aan het maken van een risicoanalyse en een kredietwaardigheidbeoordeling om van tevoren in te schatten of de afnemer vorderingen zal betalen. Het opzetten en structureren van de administratie kan leiden tot forse kostenbesparingen. Je gaat bezig met dit vak aan de hand van praktijkgerichte opdrachten, ook wel Ďbusiness casesí genoemd.

Relevantie

De cursus debiteurenbeheer is er voor iedereen die (toekomstig) op de financiŽle administratie werkzaam is. Ook voor zelfstandig ondernemers is dit een interessante cursus om een verantwoord debiteurenbeheer te voeren.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Actualiteiten Debiteurenbeheer Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht
BTW en buitenland Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht
BTW in de praktijk Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht
Debiteurenbeheer Learnit 950,-
  Groningen, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Breda, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Apeldoorn, Maastricht, Enschede, Amersfoort, Alkmaar, Tilburg, Den Bosch
Debiteurenbeheer NHA Thuisstudies 329,-
 
Opstapcursus FinanciŽle Administratie Rendement Uitgeverij 555,-
  Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Zwolle
Werkkapitaalbeheer Rendement Uitgeverij 645,-
  Utrecht

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)