HOV Horeca Ondernemer Cursussen & Trainingen

Categorie Detailhandel en Horeca
Prijs € 159,- tot € 725
Regio

Er zijn 7 cursussen gevonden gerelateerd aan HOV Horeca Ondernemer

HOV Horeca Ondernemer

Een pilsje tappen en de feestneus opzetten, kunnen we allemaal. Maar als u serieus van plan bent uw eigen horecaonderneming op te zetten, weet u dat u over aanmerkelijk meer kwaliteiten dient te beschikken. U komt voor dezelfde uitdagingen te staan als iedere andere ondernemer. Hoe zorg ik ervoor dat de klant voor mij kiest en niet voor de buurman? Wat is een goede locatie, welk thema kies ik, moet ik een vergunning aanvragen, hoe kom ik aan goed personeel en hoe regel ik het administratieve gedeelte? Allemaal vragen waarop u antwoord krijgt tijdens de opleiding HOV Horeca Ondernemer. Een onontbeerlijke studie voor iedere aspirant-kroegbaas, die niet van de fooienpot wil leven.

Inhoud

Enkele vakken die uitgebreid aan de orde komen tijdens de opleiding HOV Horeca Ondernemer zijn: Marketing, Financiële Administratie en Financieel Management, Personeel en Organisatie, Wetten, Belastingen en Verzekeringen, Operationeel Management en het Ondernemingsplan. Wanneer u deze modules met succes heeft afgerond, komt u als nieuwbakken horeca-exploitant beslagen ten ijs. U begrijpt beter hoe u klanten trekt en - belangrijker nog - bindt, een boekhouding kent voor u geen geheimen meer en u bent in staat uw bedrijf te sturen op basis van financiële gegevens, u bent op de hoogte van de voor u geldende wet- en regelgeving met betrekking tot fiscaliteit en personeel en organisatie en – het belangrijkst - u weet het hoofd te bieden aan de problemen, die onvermijdelijk zullen opdoemen.

Relevantie

Deze studie is uitermate geschikt voor iedereen die zich zelfstandig als horecaondernemer wil vestigen en niet op de bonnefooi aan een dergelijk avontuur wil beginnen, maar uiteraard ook voor mensen, die geïnteresseerd of werkzaam zijn in de branche en hun kennis over het metier willen verbreden.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Basisvaardigheden Horeca NHA Thuisstudies 159,-
 
Biersommelier Thuiscursus.nl 239,-
  Afstandsonderwijs
Combitraining Hygiënecode, HACCP en Allergenen voor leidinggevenden Summa College 325,-
  Eindhoven
Cursus Cateringbedrijf starten Thuiscursus.nl 379,-
 
HOV Horeca Ondernemer NHA Thuisstudies 329,-
 
Leermeester Horeca Summa College 725,-
  Eindhoven en omgeving
Slijtersvakdiploma NHA Thuisstudies 439,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)