Filiaalmanager Cursussen & Trainingen

Categorie Detailhandel en Horeca
Prijs € 299,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Filiaalmanager

Filiaalmanager

Als filiaalmanager, ook wel bedrijfsleider of vestigingsmanager genoemd, ben jij verantwoordelijk voor jouw winkel. Zo kan je bijvoorbeeld werkzaam zijn als filiaalmanager bij een supermarkt, kledingwinkel of speciaalzaak. Met jouw oog voor detail merk jij alles op wat er speelt bij jouw bedrijf. Daarnaast heb jij kennis van de werkzaamheden die bij verschillende functies binnen jouw bedrijf plaatsvinden. Als filiaalmanager hou jij je bezig met de inkoop, marketing, selectie- en werving van personeel en de kwaliteit en promotie van producten.

Inhoud

Tijdens de opleiding tot filiaalmanager doe jij gerichte kennis op omtrent het midden- en kleinbedrijf. Deze kennis omvat de thema’s organisatie, beleid, leidinggeven, communicatie, kwaliteitszorg en logistiek. Na de opleiding filiaalmanager kan jij zelfstandig handelen, leidinggeven aan een groep medewerkers, verantwoordelijkheid dragen en heb je inzicht in diverse aspecten van arbeids- en bedrijfsrecht.

Relevantie

Heb jij oog voor detail? Wil jij met mensen werken? Kan jij goed leiding geven? Ben jij stressbestendig en heb jij de ambitie om jouw winkel/bedrijf goed te runnen? Dan is de opleiding tot filiaalmanager iets voor jou!

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Filiaalmanager NHA Thuisstudies 299,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)