Technicus Cursussen & Trainingen

Categorie Bouw en Techniek
Prijs € 740,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Technicus

Technicus

Een technicus is iemand die een bepaalde techniek heeft aangeleerd en deze techniek beheerst en kan toepassen. Techniek is een heel breed begrip, en er zijn dus technici met veel verschillende specialisaties. Er bestaan technici op het gebied van elektriciteit, elektronica, mechanica, machinebouw, PC-technici, netwerktechnici enzovoorts.

Technici vinden werk in veel verschillende bedrijfstakken. Ze worden ingeschakeld bij het ontwerpen van producten en processen. Veel technici vinden we terug bij het onderhouden en herstellen van machines, toestellen en installaties. Ook kwaliteitscontrole en het optimaliseren van processen en producten kunnen een taak zijn van een technicus.

Het aantal vacatures in de technische sector blijft voortdurend stijgen. De industrie heeft meer en meer te kampen met een tekort aan goed geschoolde technici, zowel op middelbaar als op hoger niveau.

Inhoud

Een opleiding voor technicus in een bepaalde specialisatie is vanzelfsprekend erg praktijkgericht. De opleidingen worden gegeven door ervaren specialisten in het betrokken vakgebied. De scholen of opleidingsinstellingen zorgen voor de nodige gereedschappen, machines en materialen om de cursisten de nodige praktische kennis te kunnen bijbrengen.

Naast de praktijk worden echter de theoretische achtergronden van de betrokken specialisatie niet uit het oog verloren. Niet alleen technische vakken, maar ook een aantal algemene vakken komen aan bod.

Bij de meeste technische opleidingen zullen de deelnemers stage moeten lopen in een industrieel bedrijf, om de geleerde kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.

Relevantie

Een opleiding voor technicus in een bepaald vakgebied is geschikt voor iedereen die graag praktisch werk uitvoert in een gekozen specialisatie.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Piping material Engineering workshop- Advanced Naftarya-Engineering Group 740,-
  Workshop will be held in Elst(gld), Dorpstraat 23, Hotel ode. If requested, its also possible to organize this workshop at your office for minnimum 6 to maximum 10 people.

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)