Bouwkundig opzichter Cursussen & Trainingen

Categorie Bouw en Techniek
Prijs € 3800,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Bouwkundig opzichter

Bouwkundig opzichter

Een bouwkundig opzichter is verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden bij de bouw van bijvoorbeeld kantoren, woningen of winkelcentra. Hij houdt toezicht en controleert of de aannemer volgens de voorschriften werkt, of de planning in orde is en of de kwaliteit van het afgeleverde werk voldoet aan de gestelde normen. Daarnaast houdt een bouwopzichter de gehele bouwadministratie bij, evenals de tijdschema’s en adviseert hij of zij uitvoerders en aannemers over technische zaken. Natuurlijk kunnen de werkzaamheden per organisatie verschillen.
Als bouwopzichter kun je werkzaam zijn bij een aannemersbedrijf, een bouwfirma, de overheid of bij een ingenieursbureau. Het grootste gedeelte van de dag ben je aanwezig op de bouwplaats. Bij grote bouwprojecten waar ook ’s nachts doorgewerkt wordt, werk je in ploegendienst.
Een directievoerder of projectleider heeft de leiding over een bouwproject. Als bouwkundig opzichter leg je aan deze persoon verantwoording af.

Inhoud

In het overzicht zie je een groot aantal cursussen die over bouwkunde gaan of in het verlengde hiervan liggen. Zo kun je onder meer een cursus metselen of stukadoren voor gevorderden volgen. Een heel andere cursus gaat bijvoorbeeld over de wetten en regelgeving binnen het bouwwezen: het bouwrecht. Ben je bouwkundig opzichter en ambieer je een hogere functie, denk dan eens aan het volgen van een cursus tot directievoerder.

Informatie aanvragen

Selecteer één of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Bouwkundig Opzichter Summa College 3800,-
  Veldhoven, Eindhoven

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)