Bestuurlijke Informatievoorziening Cursussen & Trainingen

Categorie Administratief en Secretarieel
Prijs € 175,-
Regio

Er is 1 cursus gevonden gerelateerd aan Bestuurlijke Informatievoorziening

Bestuurlijke Informatievoorziening

Met informatievoorziening worden alle informatiestromen binnen een organisatie bedoeld. Ofwel: alle middelen, mensen en maatregelen die ervoor zorgen dat de informatiebehoefte van de organisatie kan worden voorzien. Bestuurlijke informatievoorziening (ook wel: BIV) is gericht op primaire bedrijfsprocessen, ook wel de administratieve organisatie genoemd. Hieronder vallen afdelingen zoals productie, inkoop en sales.

Inhoud

Wanneer je een cursus bestuurlijke informatievoorziening volgt, ontwikkel je een brede theoretische kennis wat betreft bedrijfsprocessen en informatievoorziening binnen een organisatie. Je leert verschillende typologieŽn van bedrijven. Ook leer je hoe het logistiek proces in een organisatie eruitziet: van inkoop tot opslag naar de uiteindelijke verkoop. Je leert de financiŽle kant van de organisatie en hoe deze samenhangt met de interne processen. Deze theoretische kennis wordt gecombineerd met praktijkvoorbeelden zodat je geleerde kennis direct kunt toepassen.

Relevantie

Een cursus bestuurlijke informatievoorziening is geschikt voor iedereen die te maken heeft met informatiestromen binnen een organisatie, en hier meer kennis van wil opdoen. Ook is de cursus geschikt voor iedereen met een ambitie voor (bedrijfs-)economie en administratie.

Informatie aanvragen

Selecteer ťťn of meerdere opleidingen waarvan je informatie wil aanvragen.
opleidingenOnderstaand de lijst met opleidingen behorend aan jouw selectie.
Opleiding Instituut Kosten    
Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV) NHA Thuisstudies 175,-
 

Vul hieronder jouw gegevens in (velden met een * zijn verplicht)